Sportsreporteren på Vores LokalAvis vandt tipsdysten: Præmien doneres til sej tilskuer

Vores LokalAvis har kørt en konkurrence hen over håndboldsæsonen, hvor man skule gætte resultatet af Give HKS hjemmekampe i 2. division. Det blev avisens eget svar på Bent Nyborg, der vandt konkurrencen, og for at undgå tom snak om korruption og aftalt spil, donerer han gavekortet på 1500 kroner til en af de seje og trofaste tilskuere til divisionsholdets hjemmekampe.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

TIPS: Hvad gør man lige, når man som lokalavis lancerer en tipsdyst til Give HKs 2. divisionsholds hjemmekampe i 2023/24 – og avisens egen sportsreporter går hen og vinder dysten efter en selvfølgelig sikker og kompetent kampagne, sagt med glimt i øjet.

Tjah, snakken om korruption og aftalt spil med Give HKs og deres modstandere vil jo nok allerede nu gå sin folkelige sejrsgang især blandt de andre selvudnævnte håndboldeksperter, så for at undgå korsfæstning Torvet, og det der er værre (clickbait-artikel i VAF), har denne skribent besluttet, at donere gavekortet på 1500 kroner til en af klubbens seje og trofaste tilskuere.

Dette vil ske, når Give HK møder Sønderborgs Ligahold i pokalen den 8. maj klokken 20.00, hvor gavekortet vil blive overrakt i forbindelse med pokaldysten.

Du kan herunder se hvordan tipsdysten endte alt i alt. Undertegnede siger tak for kampen til alle deltagerne, og mon ikke vi skal have en ny battle til næste sæson, hvor jeg gerne påtager mig rollen som favorit – og jaget vildt!

Tipsdysten 2023-24 faldt således ud, at det var Vores LokalAvis’ sportsreporter, der vandt tæt forfulgt af en håndfuld bidske herrer. Præmien doneres til en af klubbens trofaste tilskuere. Foto: Jim Hoff